Италианският ВИП кулинар Лео Бианки, който от години живее у нас,

...
Италианският ВИП кулинар Лео Бианки, който от години живее у нас,
Коментари Харесай

Лео Бианки: Започнах бизнеса през 1994-а. С едни хора, които тогава ги наричаха мутри

Италианският ВИП кулинар Лео Бианки, който от години живее у нас, се е нанесъл в чисто нов дворец. Лео, сподели интериора на луксозния си мезонет, озарен в светлина, със стени, украсени с съвременни картини.

" Къща, блага къща! С моята гранде аморе Лучия към този момент се любуваме на уюта на новия дом - един от основните ни проекти за годината. Нашата фантазия към този момент има собствен адрес и ние честваме този миг “, излива насладата си Бианки.

Роденият на Ботуша готвач, участник в " Биг Брадър “ и създател на книга за живота си, през днешния ден продължава да е на гребена на вълната.

Собственик е на пицария в Бургас, непрестанно е канен в доста тв формати и хай кулинарни събития. Но буйния Лео от младините му към този момент го няма. Той се е кротнал и доказателство за това е сбъднатата му фантазия за личен дом и единствено една господарка в него.

" На млади години взимах опиати. Всяка нощ бях с друго момиче в леглото. Баща ми пък взимаше кокаин “, разкри преди време италианският ВИП готвач.

Преди да се издигне до една от най-големите кулинарни звезди у нас, на Лео му се постанова да пести всяка стотинка. Менюто му дълго време е единствено макарони със сирене и захар. И до момента той бърчи нос единствено при едното споменаване на това " ядене “.

" Започнах бизнеса през 1994-а. С едни хора, които тогава ги назоваха мутри “, издава Бианки. В живота на известния готвач е имало и други тежки тествания. Едно от най-драматичните обаче е, когато сметнал, че е болен от рак. Тогава италианецът разгласява и фотография на легло в известна столична болница, а под нея написа, че е минал през същински призрачен сън и живее втори живот. В продължение на съвсем два месеца Лео мисли, че страда от рак на стомаха. За благополучие опасенията му не се удостоверяват. Лео Бианки не крие слабостта си към красивите украшения и изисканата конюнктура, написа България Днес.

Преди да стане щастлив новодомец, италианският ас в кухнята се ожени през лятото на 2023-а в древен палат в родината си след 10-годишна връзка за своята сънародничка Лучия. Избраницата му към този момент била изгубила вяра, че след толкоз време ще получи предложение и пръстен от обичания си. Сега синьора Бианки още веднъж е на седмото небе, откакто с Лео се нанесоха в " къщата на фантазиите “ дружно със синовете си Матиа и Николо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР